Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vuosikokous 25.6.2020

Lyhyt koonti vuosikokouksesta

Kiitos kaikille vuosikokoukseen osallistuneille. Pahoittelemme vielä sitä, että keskellä kuuminta hellettä ja kesäkeskeytystä järjestimme kokouksen. Mutta näin saimme toimintamme taas normien mukaiseksi ja pääsemme uuden hallituksen kanssa jatkamaan työtämme!

Vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi kaudeksi 2020-2022 nykyisen puheenjohtajan Marko Jokisen.

Hallitusvaalin jälkeen uuden hallituksen kokoonpano on seuraava: (Hallitusesittely lisätään nettisivuillemme kesäloman jälkeen...) (Nimet aakkosissa etunimen mukaan)

Eva-Stina Törnroos, Sipoo

Karita Koskinen, Ilmajoki

Katja Järvinen, Lahti

Mervi Berg, Pielavesi

Niina Pasanen, Alavus

Pia Hiltunen, Oulu

Piritta Siekkinen, Hämeenlinna

Reetta Pulli, Pieksämäki

Salme Halme, Tampere

Tiina Tammi, LietoVarajäsenet kutsujärjestyksessä:

Jouni Kaipainen, Tampere

Jenni Manninen, Lahti

Sohvi Sundqvist-Holappa, Oulu

Pirkko Lokinperä, Hattula

Anne Hautala, Seinäjoki

Elina Asu, Jyväskylä


Vuosikokouksessa käsiteltiin luonnollisesti vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020.

Sääntöuudistus oli tarpeellinen, koska vanhat säännöt eivät täysin enää vastanneet nykyistä toimintaa. Nyt sääntöihin kirjattiin myös varsinaisen kokouksen järjestämismahdollisuus etäkokouksena.

Myös henkilöjäsenen äänioikeudet vuosikokouksissa tuli täsmennettyä. Julkaisemme säännöt nettisivullamme, kun ne ovat käyneet Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksynnän läpi.

Jäsenmaksuihin on tulossa myös muutos, joka pitää sisällään noin 5 Euron jäsenmaksukorotuksen vuodelle 2021. Näistä tiedotamme lisää myöhemmin täällä netissä ja jäsenkirjeessä.

Maaliskuussa peruuntunut vuosikokous järjestetään etäkokouksena 25.6.2020 klo 17.00. Etäyhteysvälineenä on MS Office Teams.

Vuosikokous on mahdollista järjestää etäkokouksena eduskunnan hyväksymän väliaikaisen lain nojalla (Laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi).

Ketkä voivat osallistua?

Vuosikokoukseen voivat osallistua kaikki Suomen Luokanopettajat ry:n jäsenet, jotka ovat maksaneet vuoden 2020 jäsenmaksun.

Nykyisten sääntöjen mukaan vain viralliset piiriyhdistyksien lähettämät vuosikokousedustajat ovat äänivaltaisia. Tähän sääntökohtaan tullaan esittämään muutoksia.

Vuosikokoukseen osallistuville jäsenille, jotka eivät ole piiriyhdistysten virallisia kokousedustajia, myönnetään läsnäolo- ja puheoikeus

Miten ilmoittaudun?

Piiriyhdistysten lähettämät äänivaltaiset vuosikokoukset ilmoitetaan piiriyhdistyksen kautta SLO:n toimistolle.

Piirittömät vuosikokousosallistujat voivat ilmoittautua suoraan toimistolle s-postiosoitteessa toimisto[at]suomenluokanopettajat.fi

ILMOITTAUTUMISET 22.6.2020 MENNESSÄ!

Esityslista, muut kokousasiakirjat ja etäkokouslinkki (Teams)

Kokousasiakirjat toimitetaan suoraan vuosikokousedustajille ja- osallistujille. Teams-linkki lähetetään 23.6.

Mikäli sinulla on ongelmia kokoukseen liittymisessä, soita toimiston puhelinnumeroon 050-5663579.

Kokouksen 2020 isoja asioita!

Vuosikokous 2020 on ns. vaalikokous eli valitsemme puheenjohtajan ja hallituksen kaksivuotiselle kaudelle 2020-2022.

Jokainen jäsenmaksunsa maksanut jäsen voi asettua ehdolle. Ehdolle asettuminen tapahtuu siten, että ehdokas täyttää ehdokaslomakkeen ja toimittaa sen SLO ry:n toimistolle noin viikkoa ennen kokousta.

Työjärjestysohjeiden mukaan ehdokkaaksi voi asettua myös vuosikokouksessa, mutta suositeltavaa on ilmoittautua ehdokkaaksi aiemmin, jotta voimme tutustua ehdokkaisiin ennen kokousta!

Lataa ja täyty ehdokaslomake ja lähetä toimistolle; toimisto[at]suomenluokanopettajat.fi

Ehdokaslomake DOCX-muodossa, konekirjoitettava

Ehdokaslomake PDF-muodossa, käsinkirjoitettava

Tietoja/materiaaleja vuosikokoukseen 2020: