Koulutuksia


LOL

Suomen Luokanopettajat ry järjestää vuosittain LOL -Luokanopettajien koulutuspäiviä eri puolilla Suomea sekä virtuaalisesti. 

Lue lisää...⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Luokanopetukseen LUMOA webinaari 27.9.2023

Tule uppoutumaan innostavaan matematiikan ja ympäristöopin opetukseen matalalla kynnyksellä. 

Verkkowebinaarin aikana tutustumme toiminnalliseen matematiikkaan ja innostamme tutkimisen taitojen pariin kahden esimerkin avulla. 

Alakoulun opetukseen suunnattu koulutus sopii kaikille LUMA-opetuksesta kiinnostuneille, myös konkareille. Lämpimästi tervetuloa!

Luennoitsijoina vuoden kasvatustieteilijä Alisa Uusi-Kilponen sekä väitöskirjatutkija Reija Pesonen.

Webinaari on kaikille avoin ja ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan 24.9.2023 mennessä:

Iloa ja innostusta STEAM-pedagogiikalla 10.10.2023 klo 15.00-16.00

STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts ja Mathematics) on eheyttävä ja toiminnallinen menetelmä, joka toimii hyvin yhteisöllisen toimintakulttuurin peruspalikkana. Kevytrakenteisia STEAM-aktiviteetteja voidaan käyttää esimerkiksi ryhmäyttämiseen ja suuremmat kokonaisuudet sopivat erinomaisesti eri oppisisältöjen vahvistamiseen ja oppilaslähtöiseen opettamiseen. 

Tässä webinaarissa saat vinkkejä ryhmäyttävistä toiminnoista ja STEAM:istä kestävyyskasvatuksen työvälineenä. Tutustut mm. turvallisuustuuppauksiin ja design-pedagogiikkaan sekä saat selville, miten oppilaat auttoivat robotti-Ellaa ja robotti-Eevertiä selvittämään kiistansa.

Salla Sissonen on Green STEAM -projektin koordinaattori ja opekouluttaja Turusta. Sallan (maailman paras) duuni tässä Erasmus+ -rahoitteisessa projektissa on työskennellä yhdessä turkulaisten opettajien kanssa kehittäen uudenlaisia tapoja tukea yhteisöllistä toimintakulttuuria ja tehdä kestävyyskasvatusta STEAM:in avulla."

Webiaari on ilmainen SLO ry jäsenille. 

Ilmoittaudu mukaan 4.10.2023 mennessä:

Mediametkan Oivallus-seminaari 30.10.2023

Suomen Luokanopettajat ry jäsenet saavat 50% alennuksen osallistumismaksusta, katso ohjeet jäsensivuilta.

Oivallus-mediakasvatusseminaari 30.10.2023 – Mediametka ry


Ilmaisia koulutuksia

Kattava lista ilmaisia koulutuksia luokanopettajille löytyy jäsenpalveluna listattuna jäsensivuiltamme.