Piirustuskilpailu

Kilpailu on päättynyt ja voittaja valittu:

Luokanopettajan päiväkirjan 2024-2025 kuukausisivujen piirustukset ovat taiteillut Kiiminkipuiston koulun 6 lk valinnaisen kuvataiteen oppilaat, opettajina Anna-Reetta Rissanen ja Elisa Korhonen. 

Piirustuskilpailu alakoulun luokille: Taiteilkaa piirrokset lukuvuoden 2024-2025 Luokanopettajan päiväkirjaan! 

- Kuvien aiheet ovat vapaita, mutta ne voivat olla esim. eri vuodenaikoihin, kuukausiin tai juhlapyhiin sopivia. Toivomme, että lähetätte kuvia ainakin 30, näistä päiväkirjaan valitaan 10-20. Yksi oppilas voi piirtää useamman kuvan.

- Kuvan tulee olla mustavalkoinen ääriviivapiirustus ja koko max 10x10 cm. Kirjoittakaa oppilaan etunimi työn oikeaan alalaitaan.

- Voittajaluokka saa 150 € stipendin, mainetta ja kunniaa. Voittajaluokka julkaistaan mm. fb:ssä ja päiväkirjassa. Opettaja saa itselleen päiväkirjan.

- Kilpailutyöt on toimitettava maanantaihin 20.11.23 mennessä sähköisesti skannattuna osoitteeseen paivakirja@suomenluokanopettajat.fi. Kertokaa viestissä ainakin koulunne nimi sekä kilpailuun osallistuva luokka/ryhmä. 

Alkuperäiset kuvat pyydetään voittajaluokalta tarvittaessa erikseen, eli pitäkää ne tallessa. Lähetettyjä töitä ei palauteta.

- Liittäkää mukaan myös opettajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja koulun nimi). Voittajakuvien oikeuden siirtyvät Suomen Luokanopettajat ry / LO-Tarvike Oy:lle. 


Luokanopettajan päiväkirjan 2023-2024 kuukausisivujen piirustukset ovat taiteillut Vehkalahden koulun 5B oppilaat, opettaja Jenni Seppinen. 

Luokanopettajan päiväkirjan 2022-2023 kuukausisivujen piirustukset ovat taiteillut Karstulan yhtenäiskoulun 4B oppilaat, opettaja Heli Lehtonen.