LOL -Luokanopettajien koulutukset

Suomen Luokanopettajat ry järjestää vuosittain LOL -Luokanopettajien koulutuspäiviä eri puolilla Suomea sekä webinaareja. Koulutukset ovat jäsenille maksuttomia. Osallistumisesta mahdollista saada osallistumistodistus. 

Ilmoittaudu mukaan sivun lopussa olevan lomakkeen kautta! SLO ry jäsenille, jos et ole vielä jäsen, liity nyt! Syksyn jäsenyys 30€ (opiskelijat 10€). 

SYKSY 2023


Ti 22.8.2023 KESY- Keskustelu symbolein klo 16.00-16.30

Ovatko oppilaan kehitys- ja arviointikeskustelut aikuisten juttutuokioita? Haluatko vahvistaa lapsen näkökulmaa oppilaanvartissa tai moniammatillisessa keskustelussa? Onko ryhmässäsi oppilas, joka ei juurikaan puhu?

Oppilaan osallisuus tulee varmistaa häntä koskevissa kehitys-, HOJKS- ja moniammatillisissa keskusteluissa kouluissa. Tähän tarpeeseen on kehitetty kuvapohjainen KESY-peli ja lapsilähtöistä kommunikaatiota tukeva toimintamalli. KESY on pelimuotoon muokattu kommunikaatioväline, jonka kuvat ja tunnehymiöt on nopea napata käyttöön. Sijoittamalla kortteja alustalle, lapsi voi kertoa ja näyttää miten hänellä menee, riippumatta siitä millainen on hänen kykynsä sanallistaa asioita. Materiaali on suunnattu alakoululaisille.

Pääset tutustumaan materiaaliin ja lataamaan demokuvat Suomen Vanhempainliiton sivuilta https://vanhempainliitto.fi/opettajille/kesy/

Webinaarissa yksi  KESY:n kehittelijöistä, Vanhempainliiton erityiskasvatuksen asiantuntija, KT Sari Haapakangas perehdyttää korttien käyttöön. Materiaali on tuotettu Suomen Vanhempainliiiton, Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin, Oulun kaupungin ja Oulun yliopiston yhteistyönä.


To 24.8.2023 klo 16.00-17.00 Pieni kurkistus työhyvinvointiin positiivisen pedagogiikan avulla

Ke 30.8.2023 klo 16.00-17.00 To do or Not to do 

Tule linjoille kuulemaan opettajien vastuista ja velvollisuuksista.ILMOITTAUDU MUKAAN:

Osallistun