Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön kannustuspalkinnot

08.01.2019

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö jakaa vuosittain kannustuspalkintoja matemaattisissa aineissa ansioituneille opettajille. Palkinnon arvo on 5000 € tai mikäli palkittavana on työryhmä, kukin työryhmän jäsen palkitaan 2500 €:lla.  Yhteistyökumppaneina ovat Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry, Suomen Luokanopettajat ry ja Tekniikan Opettajat TOP ry.

Esitykset palkittavista opettajista jätetään säätiön avoimen verkkolomakkeen  kautta. Lomake avautuu tammikuussa. Opettajat palkitaan säätiön järjestämässä juhlatilaisuudessa Helsingissä.

Ehdota ansioitunutta opettajaa palkittavaksi   

Lisätietoja...

Verkkolomake, jolla palkinnonsaajaa ehdotetaan!

Ketä voi esittää palkittavaksi?

Palkittavaksi voi esittää ala- ja yläkoulun, toisen asteen ammatillisten oppilaitosten sekä lukion opettajia. Säätiö palkitsee useita opettajia kultakin asteelta.

Palkinnon saajan tulee olla pääasiallisesti matematiikan opetusta edistänyt tai opetustyön tuloksena hyviä oppimistuloksia aikaan saanut henkilö tai harkinnan mukaan myös pienryhmä (2-4 henkilöä). Pienryhmän kukin jäsen palkitaan 2500 eurolla. Sama opettaja ei voi saada säätiön palkintoa seuraavaan viiteen vuoteen. Saajiksi toivotaan ehdotettavan opettajan uran eri vaiheissa olevia henkilöitä, huomioiden erityisesti vasta jonkin aikaa alalla toimineet. 

Vuonna 2019 erityiset palkintokriteerit ovat: 

  • Oppilaiden kiinnostuksen ja innostuksen herättäminen, oppilaskeskeiset menetelmät
  • Matemaattisen ajattelun kehittäminen ja toiminnalliset menetelmät
  • Ansiot fysiikan ja/tai ohjelmoinnin opetuksen edistämisessä matematiikan rinnalla 

Kuka voi jättää esityksen?

Esitykset palkittavista opettajista tehdään säätiön avoimella verkkolomakkeella vastaamalla lomakkeen kysymyksiin.

Ehdotuksen tekijä voi olla esimerkiksi rehtori, opettajakollega tai vaikka vanhempi. Ehdotukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä tietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin palkitsemiseen. 

08.01.2019Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön kannustuspalkinnot
06.01.2019Pohjanmaan opettajapäivä 9.2.2019
02.01.2019Sääntömääräinen vuosikokous 17.3.2019 Oulussa
01.01.2019Jäsenedut!