Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietosuoja

Suomen Luokanopettajat ry:llä ja Lo-Tarvike oy:llä on vain toimintamme edellyttämä pienimuotoinen henkilö- ja yritysrekisteri.

Rekisteriseloste


Tässä kuvailemme lyhyesti miten käsittelemme henkilötietojasi:

SLO ry:llä on henkilötietosi ainoastaan sitä varten, että voimme lähettää sinulle luokanopettaja-lehden, jäsenpostia ja valitettavasti myös jäsenmaksun.

LO-Tarvike säilyttää vain markkinointitarkoituksessa koulujen ja rehtorien sähköpostiosoitteita.

Tietojasi käsittelevät toimistolla järjestökoordinaattori ja puheenjohtaja ja piiriyhdistysten jäsenvastaavat. Piiriyhdistysten tarvitsemat tiedot ovat yleensä nimi ja sähköpostiosoite sekä mahdollisesti syntymäaika.

Osoitetietosi luovutetaan myös postituspalvelulle, joka hoitaa Luokanopettaja-lehden postitukset.

Sähköpostiosoitteesi siirtyy kolmannelle osapuolelle sähköisen jäsenkirjeen lähettämisen yhteydessä sovelluspohjaisesti, mutta mitään muita tietoja ei ole tarpeenkaan toimittaa.

Tärkein tieto sinulle on varmaan se, että Suomen Luokanopettajat ry ei missään tilanteessa luovuta tai myy sinun tietojasi kenellekään. Mikäli yhteistyökumppanimme haluavat tiedottaa sinulle esimerkiksi toiminnastaan, emme anna yhteystietojasi vaan viestimme itse asiasta sähköisen jäsenkirjeemme kautta.

Muistathan, että voit milloin tahansa pyytää saada otteen tiedoistasi, joita jäsenrekisterissämme säilytämme!

Mikäli et halua sähköpostilla lähetettävää jäsenkirjettä jatkossa, voit sen peruuttaa helposti sähköpostin lopussa olevalla toiminnolla ja jos et halua Luokanopettaja-lehteä, ilmoita siitä toimistonhoitajallemme toimisto@suomenluokanopettajat.fi