Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jäsenedut.fi

Jäsenedut.fi on verkossa toimiva kanava, joka kokoaa yhteen jäsenetuja tarjoavat yritykset ja yhdistysten jäsenet. Suomen Luokanopettajat ry ja jäsenedut.fi-palvelu ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo jäsentemme saataville paljon uusia ja vaihtuvia jäsenetuja. Jäsenetujen hankkimiseen ei käytetä ollenkaan järjestömme jäsenmaksutuottoja, vaan palvelun rahoittaminen tapahtuu muilla tavoilla.

Tarjolla on mm. lehti-, autoilu-, hotelli- ja ravintolaetuja sekä hyvinvointiin liittyviä etuja. Tutustu palveluun www.jäsenedut.fi.

Jäsenedut.fi-palvelun käyttö on helppoa: rekisteröidy palveluun ja voit hyödyntää etuja välittömästi.

Tietojasi ei luovuteta eteenpäin. Rekisteröintisivulta voi myös tilata palvelun uutiskirjeen, joka lähetetään pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa. Uutiskirje on kätevin tapa saada tietoa uusista eduista ja jotkut edut ovat esillä ainoastaan uutiskirjeessä. Jokaisen kirjeen lopussa on linkkin ”unsubscribe”, jota klikkaamalla uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa.

Jokainen jäsen voi itse niin halutessaan ottaa palvelun ja siellä tarjotut edut käyttöönsä. Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja vapaaehtoista kaikille Sydänliiton jäsenille. Sydänliitto ei luovuta jäsenetietoja yrityksen käyttöön eikä tähän palveluun käytetä jäsenmaksuvarojasi.

Lisätietoja saat toimistoltamme tai

Jäsenedut.fi -palvelusta:

Kimmo Korpijaakko, InMind Media Oy

Puhelin: 0400 392660


Sähköposti: kimmo.korpijaakko@inmind.fi