Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaisia koulutuksia

Tukea varhaiseen kieltenopetukseen

AVI järjestää Espoon Otaniemessä 12. huhtikuuta 2019 kello 12:45-16:00 koulutuksen aiheesta:

Tukea varhaiseen kieltenopetukseen

Tervetuloa! Koulutus on maksuton ja tilaisuudessa kahvitarjoilu! Jaa tämä kutsu myös kollegoillesi.

Kaikissa Suomen peruskouluissa aloitetaan toisen tai vieraan kielen opetus varhennettuna 1.1.2020 lähtien.

Aivotutkija Minna Huotilainen puhuu muun muassa siitä, mitkä ovat tehokkaimmat kielenopetuksen menetelmät alkuopetuksessa. Kieltenopettajat Saga Arola & Tiina Tanskanen-Kudjoi antavat vinkkejä, kuinka rikastaa opetusta digitaalisuuden ja toiminnallisten leikkien avulla. Tule kuulemaan, miten lapsi oppii, miksi varhainen kielen opetus on tärkeää ja mitä lisäarvoa digitaalisuus voi tuoda siihen.

Lue lisää alla olevasta linkistä.

https://bit.ly/2NJDFoW

Kutsu:

https://bit.ly/2SJ0x8T

Tilaisuutta voi seurata myös reaaliaikaisesti suorana lähetyksenä nettiyhteydellä. Osallistumiseen tarvitaan tietokone, tabletti tai älypuhelin, jossa on nettiyhteys. Vähän ennen tilaisuutta osallistujalle lähetetään linkki ja ohjeet, joilla pääsee seuraamaan iltapäivän tilaisuutta netin kautta livenä. Huomioikaa, että linkki on henkilökohtainen. Muistakaa ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite.

Pyydetään sitovat ilmoittautumiset PAIKAN PÄÄLLE viimeistään 5.4.2019 TÄLLÄ LINKILLÄ

Miten perille?

Metro ja bussi Paikalle pääsee Helsingistä kätevästi metrolla, pysäkki Aalto-yliopisto (suunta Tietotie), josta on 200 metrin kävelymatka Innopoli 1:seen Tekniikantien suuntaan.

Innopolin edessä pysähtyvät bussit 550, 555 ja 111. Auto Tekniikantie 12 sijaitsee Otaniemessä Kehä I:sen varrella. Pysäköinti on Innopolin vieraspaikoilla maksutonta. Aja puomille, niin se aukeaa, ja pyydä poletti aulan vastaanotosta poisajoa varten.

Tilaisuutta voi seurata myös reaaliaikaisesti suorana lähetyksenä nettiyhteydellä. Osallistumiseen tarvitaan tietokone, tabletti tai älypuhelin, jossa on nettiyhteys. Vähän ennen tilaisuutta osallistujalle lähetetään linkki ja ohjeet, joilla pääsee seuraamaan iltapäivän tilaisuutta netin kautta livenä. Huomioikaa, että linkki on henkilökohtainen. Muistakaa ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite. Pyydetään sitovat ilmoittautumiset STRIIMAUKSEEN (ETÄOSALLISTUMISEEN) viimeistään 5.4.2019 TÄLLÄ LINKILLÄ

Kotitalousopettajien liiton kevätkoulutuspäivä lauantaina 27.4.2018 Tampereella.